Història

Inicis

L’empresa es remunta als inicis dels anys 60 del segle passat, en què es va crear una petita serradora de fusta per obtenir fusta i llenya. Amb el decurs dels anys l’empresa a la dècada dels anys 70 es va traslladar a la ubicació que actualment ocupa a l’entrada del poble de Santa Coloma de Farners (Girona).

Palets J. Martorell Santa Coloma de Farners
Palets j martorell Barcelona

Evolució

Seguint una premissa bàsica com és la integració vertical, l’empresa va incorporar en el seu procés productiu la fabricació d’embalatges de fusta (principalment palets) partint de les fustes que s’obtenien en la serradora. A principis dels anys 2000 es varen separar les dues activitats en dues edificacions diferents, permetent així incrementar la seva capacitat de fabricació de manera exponencial.

En l’actualitat

Actualment l’empresa està posicionada entre les més importants de Catalunya. L’empresa disposa d’una superfície de 60.000 metres quadrats i unes edificacions industrials superiors als 7.000  amb una capacitat de fabricació de més d’1.500.000 de palets anuals, 40.000 tones de biomassa (estella, pèl·lets, escorça, etc…) i amb una plantilla directa de 75 persones i 20 d’indirectes.

Palets J. Martorell